Blog+

Blog+ deelt blog's, nieuws en testimonials.

Klik op >lees meer bij de onderwerpen. Ga naar het einde van het artikel en reageer.

 

Stuur inzendingen naar info@klaasdijkstra.com

 

 

Klaas weet wat het is om mensen bij elkaar te brengen.

Hulp vragen aan anderen heeft mij al heel veel gebracht. Ik stelde een vraag aan Evert-Jan Ulrich, hoogleraar Innovatie aan de HAS Hogeschool. Weet je iemand die me kan helpen met de marketing van mijn organisatie? Hij noemde meteen Klaas. Jullie matchen goed! Zo Klaas en ik een paar maanden geleden bij elkaar.

Ik ontdekte dat hij een kei is in het opzetten en voeden van relatienetwerken rondom een specifiek thema. Vanuit mijn passie voor mentorschap en zijn enorme kwaliteit om te herkennen wat van waarde is voor een grote groep mensen hebben we toen besloten een nieuw netwerk opt te zetten.

MentorX werd geboren, een netwerk dat mentorschap in bedrijven en bij organisaties wil bevorderen met het doel (verborgen) potentieel bij mensen te ontwikkelen. Met Klaas werken is feitelijk, inspirerend, hartverwarmend. Klaas heeft een enorm groot hart waarmee hij mij en anderen faciliteert op ons best te zijn.

Klaas weet wat het is om mensen bij elkaar te brengen. Dat is zijn levensmissie.

Piet Hurkmans september 2015. Ik help leidinggevenden de authentieke, sterke punten van medewerkers ontwikkelen zodat de organisatie als geheel groeit.

Reacties
KLAAS DIJKSTRA is een activiteit van ProCa-MPP Holding B.V.